» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΕΡΙΟΥ FLEXIGAS™

ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΕΡΙΟΥ FLEXIGAS™

FLEXIGAS™

Σωλήνα FlexiGas™:
Η σωλήνα FlexiGas™ είναι μία εύκαμπτη ημίσκληρη σωλήνα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα (304 Stainless Steel) επενδυμένη με πολυαιθυλένιο κίτρινου χρώματος (flame retandant) και προορίζεται για εγκαταστάσεις αερίου χαμηλής πίεσης μέχρι 0,5 Bar.

Ο τρόπος κατασκευής της σωλήνας δημιουργεί αυλακώσεις στην επιφάνεια της που επιτρέπουν την εύκολη κάμψη της διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα και τις μηχανικές αντοχές της. Επιπλέον, η ευκαμψία της σωλήνας και η ελαχιστοποίηση των εξαρτημάτων την καθιστούν ασφαλέστερη για χρησιμοποίηση της σε σεισμογενής περιοχές από τις αντίστοιχες συμβατικές άκαμπτες σωλήνες.

Τα ειδικα/μοναδικά εξαρτήματα FlexiGas ™ εξασφαλίζουν ασφαλή σφράγιση με τη σωλήνα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να χρειάζεται η χρήση ειδικών εργαλείων.flexigas8_fittings.jpg

Η χρησιμοποίηση της σωλήνας FlexiGas™ αποτελεί μία αποτελεσματική, γρήγορη, ελαφριά και ευέλικτη επιλογή για εγκαταστάσεις αερίου με την οποία ο χρόνος εγκατάστασης μπορεί τυπικά να μειωθεί κατά 50%-75% του αντίστοιχου χρόνου που απαιτείται για αντίστοιχη εγκατάσταση στην οποία γίνεται χρησιμοποίηση χαλκοσωλήνα ή χαλυβδοσωλήνα.

Η σωλήνα FlexiGas™ προορίζεται για χρήση σε όλες τις οικιακές και εμπορικές εφαρμογές εγκατάστασης αερίου συμπεριλαμβανομένων νέων εγκαταστάσεων, επεκτάσεων και εργασιών επισκευής.

flexigas6.jpgΠιστοποίηση:
Η σωλήνα FlexiGas™ κατασκευάζεται σε συμμόρφωση με το πρότυπο BS EN 15266:2007 (Stainless steel pliable corrugated tubing kits in buildings for gas with an operating pressure up to 0,5 bar) και είναι πιστοποιημένη βάσει του συστήματος πιστοποίησης KiteMark του διεθνώς βραβευμένου φορέα πιστοποίησης The British Standards Institution (BSI Group). Ο αριθμός πιστοποίησης κατά BS KiteMark είναι KM 598726.

Πλεονεκτήματα Σωλήνας FlexiGas™:
  • Πιστοποίηση KiteMarkflexigas8.jpg
  • Ασφαλέστερη σε περίπτωση σεισμού
  • Εύκαμπτη και ελαφριά
  • Ταχύτερος χρόνος εγκατάστασης μέχρι και 75% σε σχέση με άλλους σωλήνες 
  • Δεν απαιτείται συγκόλληση
  • Δεν απαιτούνται εξειδικευμένα εργαλεία
  • Οικονομικά προσιτή
  • DR μπρούτζινα εξαρτήματα
Διαθεσιμότητα:
Η εταιρεία μας διαθέτει ετοιμοπαράδοτο στοκ σε σωλήνες και ειδικά εξαρτήματα σύσφιξης FlexiGas™ ως εξής:
  • Σωλήνα διαμέτρου Φ15 mm  - σε ρολό μήκους 50 μέτρων
  • Σωλήνα διαμέτρου Φ22 mm  - σε ρολά μήκους 15 και 25 μέτρων
Προσφέρεται επίσης η πώληση της με το μέτρο.

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine