» ΑΡΧΙΚΗ - Η ΕΤΑΙΡEΙΑ

Η ΕΤΑΙΡEΙΑ

Η εταιρεία AGV KLIMACONTROL LTD ιδρύθηκε το 2001 με αντικείμενο της την εισαγωγή και εμπορία μηχανολογικού εξοπλισμού για συστήματα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Από την ίδρυση της και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας προϊόντων και υλικών θέρμανσης, υδραυλικών, πυρόσβεσης και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Η προμήθεια της Κυπριακής αγοράς με προϊόντα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας αποτελεί στόχο της εταιρείας και για το λόγο αυτό αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με μεγάλες και αναγνωρισμένες εταιρείες στο χώρο, μερικές από τις οποίες είναι:

 • BRÖTJΕ HEIZUNG  Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του τομέα θέρμανσης στη Γερμανία. Κατασκευάζει θερμαντικά σώματα και λέβητες αερίου από το 1925.  Η εταιρεία BRÖTJE ανήκει στον όμιλο BDR Thermea, ένα από τα πιο σημαντικά και δυναμικά εταιρικά σχήματα του τομέα θέρμανσης στην Ευρώπη.
 • WIKORA GMBH   Το όνομα Wikora συνδέεται με υψηλής ποιότητας προϊόντα “Made in Germany”. Είναι ένα σύγχρονο Γερμανικό εργοστάσιο με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ηλιακών συλλεκτών και δοχείων ζεστού νερού.
 • GOLAN PLASTIC PRODUCTS   Εργοστάσο με περισσότερο από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή εύκαμπτων σωλήνων από δικτυωμένο πολυαιθυλένιο (PEX) με την εμπορική ονομασία PEXGOL και MULTIGOL. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές και καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που κατασκευάζει  σωλήνες PEX σε διάμετρο μεγαλύτερη των 250 mm έως και 630 mm.
 • GIERSCH  Γερμανικό εργοστάσιο κατασκευής λεβήτων και καυστήρων.  Η εταιρεία GIERSCH ανήκει στον όμιλο ENERTECH Group ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους κατασκευαστών λεβήτων και καυστήρων παγκοσμίως.
 • WESTEN   Κατασκευαστής υψηλής απόδοσης λεβήτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης αερίου. Ανήκει στον όμιλο BDR Thermea, ένα από τα πιο σημαντικά και δυναμικά εταιρικά σχήματα του τομέα θέρμανσης στην Ευρώπη.
 • KYUNGDONG BOILER LTD   Εταιρεία κατασκευής συστημάτων θέρμανσης/παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για οικιακή και βιομηχανική χρήση με την επωνυμία SATURN. Η εταιρεία παρέχει συνεχώς υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και στην εξοικονόμηση ενέργειας.
 • PROTHERMSPOL S.r.o. Κατασκευαστής ηλεκτρικών λεβήτων και εξοπλισμού παραγωγής ζεστού νερού με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας
 • SIEMENS  Όμιλος εταιρειών οι οποίες προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες με άριστες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές. Διαθέτει μία πλήρη σειρά καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων για συστήματα ελέγχου και εποπτείας των εγκαταστάσεων θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού, καθώς και αυτοματισμούς κτιρίων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε αυτόν τον τομέα καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία.
 • LUXOR Spa  Ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής υλικών θέρμανσης, όπως διανομέων ενδοδαπέδιας θέρμανσης, διανομέων κρύου και ζεστού νερού χρήσης, διακόπτων σωμάτων, βαλβίδων και εξαρτημάτων σύσφιξης για όλων των ειδών σωλήνες, και εύκαμπτων σωλήνων υδραυλικών.
 • VALSIR SpA, Ιταλικό εργοστάσιο και πρωτοπόρος σε συστήματα σωληνώσεων μέλος του ομίλου Fondital. Με πάνω από 25 έτη δραστηριότητας, η VALSIR προσφέρει προηγμένα συστήματα κτιριακής αποχέτευσης και συστημάτων διαχείρισης αποβλήτων.
 • WILO-SALMSON (WILO SE)  Γερμανική εταιρεία και κορυφαίος κατασκευαστής ολοκληρωμένων λύσεων σε συστήματα άντλησης νερού στους τομείς της θέρμανσης, κλιματισμού, ψύξης, παροχής νερού, άρδευσης και ύδρευσης, αποστράγγισης, πυρόσβεσης, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και για βιολογικούς καθαρισμούς. Η WILO SE είναι η διαχειρίστρια εταιρεία του WILO group αποτέλεσμα της συγχώνευσης μεταξύ των ομίλων Wilo-Salmson AG και Wilo GmbH
 • Reflex Winkelmann GmbH Εταιρεία κατασκευής δοχείων διαστολής και πιέσεως, συστημάτων ελέγχου πίεσης και πλήρωσης / εξαέρωσης κλειστών κυκλωμάτων θέρμανσης και κλιματισμού.
 • Oran Konor Κατασκευαστής εναλλακτών θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, θέρμανσης κολυμβητικών δεξαμενών, ηλιακών συστημάτων, συστημάτων κλιματισμού, και ανάκτησης ενέργειας.
 • TREVI Engineering s.r.l. Κατασκευαστής ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου αντλιών πίεσης και πιεστικών συγκροτημάτων.
 • WATERTECH S.p.A. Κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου οικιακών αντλιών πίεσης.
 • FORAS S.p.A. Ιταλικό εργοστάσιο που ειδικεύεται στον τομέα κατασκευής και διάθεσης αντλιών πίεσης νερού και πιεστικών συστημάτων καθώς επίσης και υποβρύχιων αντλιών πίεσης νερού και αποστράγγισης ομβρίων υδάτων.
 • AG Fire Sprinkler S.L. Κατασκευαστήςμοναδικών και καινοτόμων προϊόντων στον τομέα των συστημάτων καταοινισού με νερό (sprinklers).
 • Modgal Metal Ltd Κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων χυτοσίδηρου με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. Η εταιρεία κατασκευάζει τα παγκοσμίου φήμης και εξαιρετικής ποιότητας εξαρτήματα αυλακωτής σύνδεσης Quickoup®.
 • FENIX Trading s.r.o. Τσέχικη κατασκευαστής η οποία ειδικέυεται κυρίως στην παραγωγή ηλεκτρικών καλωδίων και πλεγμάτων καλωδίων για θέρμανση με την επωνυμία Ecofloor, ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα και ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα από μάρμαρο και γυαλλί.
 • Tiemme Raccorderie S.p.A.  Διεθνής κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ενός ευρέους φάσματος εξαρτημάτων και συστημάτων στον τομέα της θέρμανσης και των υδραυλικών.
 • Walraven B.V.  Διεθνής κατασκευαστής που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση καινοτόμων προϊόντων στους τομείς των συστημάτων στήριξης, των συστημάτων πυροπροστασίας και των συστημάτων υγιεινής. Στο παρόν στάδιο ο Όμιλος Walraven αποτελείται από 20 εταιρείες.
 • Eclipse Italia s.r.l. Ιταλικό εργοστάσιο-κατασκευαστής ο οποίος  δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και παραγωγή φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Η εταιρεία AGV KLIMACONTROL LTD διαθέτει ιδιόκτητο κατάστημα εμβαδού 850 τ.μ. στη Λευκωσία στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, κατάστημα άμεσης εξυπηρέτησης, εκθεσιακός χώρος και αποθηκευτικός χώρος. Διαθέτει επίσης μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου με συνολικές εγκαταστάσεις 1.400 τ.μ. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 10 υπαλλήλους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι πελατοκεντρική. Στόχος της είναι η άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχοντας τους προϊόντα και ολοκληρωμένα συστήματα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές συνοδευόμενα πάντοτε από εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου υποστήριξη.

Η μεγάλη και διαρκής επάρκεια αποθεμάτων (stock) των προϊόντων της, η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει και η συνεχής υποστήριξη τους έχουν ως αποτέλεσμα να την εμπιστεύεται ένας μεγάλος αριθμός πελατών.

Η πολυετής πείρα, το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της, η άμεση και υπεύθυνη επικοινωνία, η παροχή τεχνικών λύσεων και εξειδικευμένων προτάσεων την έχουν φέρει σε ηγετική θέση στην Κυπριακή αγορά ώστε σήμερα η εταιρεία να θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες στους τομείς της δραστηριότητας της, εξασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες της μέγιστη ικανοποίηση και σιγουριά.

Η εταιρεία, μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών της.

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine