» ΑΡΧΙΚΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ WALRAVEN

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ WALRAVENΣυστήματα Στήριξης Walraven BIS (Better Installation Systems)
Η Walraven μέσω των συστημάτων στήριξης BIS (Better Installation Systems) κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα υλικών εγκατάστασης για επαγγελματική χρήση σε συστήματα HVAC, σε μηχανολογικές, σε υδραυλικές και σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα Walraven είναι γνωστά για την τεχνογνωσία και για την κορυφαία τους ποιότητα.BIS HD500 and 1501 HeavyDutyClamps.jpg

Τα Συστήματα Στήριξης BIS - Better Installation Systems ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα. Οι καινοτόμες λύσεις των συστημάτων αυτών είναι το αποτέλεσμα μιας εντατικής συνεργασίας στον τομέα της έρευνας αγοράς, της ανάπτυξης και της παραγωγής. Οι βασικές αρχές των συστημάτων είναι οι εξής: ποιότητα, λειτουργικότητα, αξιοπιστία και εγκατάσταση χωρίς προβλήματα.

Τα συστήματα Walraven σημαίνουν:
  • Τρόπος σκέψης και καινοτομία
  • Αξιοπιστία και ποιότητα
  • Τεχνογνωσία

Συστήματα Στήριξης  BIS

Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν προϊόντα στήριξης για συστήματα θέρμανσης, υδραυλικών, μηχανολογικών εγκαταστάσεων, εγκαταστάσεων υγιεινής, σωληνώσεων πυρόσβεσης, αεραγωγών, σωληνώσεων ψύξης, ηλεκτρικών καλωδίων, καναλιών καλωδίων και πολλά άλλα, όπως είναι:
  • Συστήματα στήριξης σωληνώσεων BISMAT® , BISOFIX® , BIS Bifi x®  and BIS starQuick®
  • Συστήματα στήριξης τύπου ράγιας BIS RapidRail® and BIS RapidStrut®
BIS RapidRail Fixing System.jpg
Καινοτομία και Ποιότητα
Η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελεί προτεραιότητα της Walraven με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη. H Walraven πιστεύει ότι στην άνεση, την εξοικονόμηση χρόνου κατά τη συναρμολόγηση στον ψηλό βαθμός αξιοπιστίας και λειτουργικότητας με αποτέλεσμα να κατασκευάζει ένα μεγάλο αριθμό καινοτόμων προϊόντων με διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Τα συστήματα στήριξης Walraven πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και έχουν πιστοποιηθεί από πολλά διεθνή ιδρύματα, όπως: VDS, FM, UL και KIWA. Οι βάσεις Walraven παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή και αντίσταση στη διάβρωση, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα προϊόντα Walraven είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008.

Ασφαλής Συναρμολόγηση
Η Walraven είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του οργανισμού «Gutegemeinschaft Rohrbefestigung e.V.» (Safe connection). Ο οργανισμός αυτός, που αποτελείται από τους σημαντικότερους κατασκευαστές συστημάτων στήριξης σωληνώσεων και έχει θεσπίσει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές, κανόνες και διαδικασίες δοκιμών.
Τα προϊόντα που φέρουν την πιο πάνω σήμανση και εμπνέουν εμπιστοσύνη στους  πελάτες οι οποίοι ξέρουν ότι μπορούν να στηρίζονται εξ ολοκλήρου στα προϊόντα αυτά. Η σήμανση αυτή για τα προϊόντα στήριξης σωλήνων αποτελεί είναι ένα ακόμη σημάδι της σπουδαιότητας των προϊόντων αυτών.

Η «Gutegemeinschaft Rohrbefestigung» αναγνωρίστηκε το 2003 από το Γερμανικό Ινστιτούτο ποιότητας RAL.

Μετάβαση στα προϊόντα WALRAVEN....


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine