» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ TROPEA-S ΤΗΣ VALSIR

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ TROPEA-S ΤΗΣ VALSIR

Προϊόν κατασκευασμένο μέσα από την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Vaslir
Η εμπειρία που αποκτήθηκε στα ηχομονωτικά συστήματα αποχέτευσης Triplus®, Silere® και PP3 επέτρεψε στη Valsir να φτάσει σε επίπεδα αριστείας και στα δοχεία έκπλυσης (καζανάκια).
Το Tropea S είναι το πρώτο δοχείο έκπλυσης (καζανάκι) στον κόσμο κατασκευασμένο από ηχομονωτικό υλικό.
Eργαστηριακές δοκιμές δείχνουν ότι ο αντιληπτός θόρυβος από το Tropea S είναι 5 φορές χαμηλότερος σε σύγκριση με τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντοιχιζόμενα δοχεία έκπλυσης (καζανάκια) στην αγορά.

Ηχομόνωση και στα εσωτερικά εξαρτήματα
Τα εσωτερικά εξαρτήματα του Tropea S είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το ISO EN 3822 Κλάση Ι από το εργαστήριο Fraunhofer της Στουτγάρδης.
Ως εκ τούτου το Tropea S είναι το μόνο εντοιχιζόμενο δοχείο έκπλυσης (καζανάκι) στην αγορά με βαλβίδα πλήρωσης και βαλβίδα διακοπής που έχουν πιστοποιηθεί στην κορυφαία κατηγορία όσον αφορά τις μειωμένες εκπομπές θορύβου.

Σεβασμός στο περιβαλλον
Έχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι το νερό είναι ένας πολύτιμος και φυσικός πόρος ζωής, η Valsir επενδύει συνεχώς στην προώθηση της βιώσιμης χρήσης του νερού με την παραγωγή αποτελεσματικών και φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων.
Με τη χρήση διαφορετικών ρυθμίσεων του μηχανισμού εκκένωσης, σε συνδυασμό με την κατάλληλο τύπο λεκάνης, τα καζανάκια Tropea S της Valsir μπορούν να μειώσουν μέχρι και 68% την κατανάλωση νερού (υπολογιζόμενo με βάση τη μέση χρήση μιας οικογένειας 4 ατόμων).
Για αυτούς τους λόγους, τα εντοιχιζόμενα δοχεία έκπλυσης (καζανάκια) Tropea S της Valsir μπορoύν να υπερηφανεύονται για την πιστοποίηση Best WELL rating - Efficiency Water Label.

TROPEA S - IN WALL
Καζανάκι εντοιχισμού για επιδαπέδια λεκάνη
Περισσότερα

TROPEA S - FIXSYSTEM
Καζανάκι εντοιχισμού για κρεμαστή λεκάνη
Περισσότερα

TROPEA S - BLOCK
Καζανάκι εντοιχισμού για κρεμαστή λεκάνη
Περισσότερα

TROPEA S - FREE STANDING BLOCK
Καζανάκι εντοιχισμού για κρεμαστή λεκάνη - αυτόνομης στήριξης
Περισσότερα

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine