» ΑΡΧΙΚΗ - Η ΕΤΑΙΡEΙΑ

Η ΕΤΑΙΡEΙΑ

Η εταιρεία AGV KLIMACONTROL LTD ιδρύθηκε το 2001 με αντικείμενο της την εισαγωγή και εμπορία μηχανολογικού εξοπλισμού για συστήματα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Από την ίδρυση της και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας προϊόντων και υλικών θέρμανσης, υδραυλικών, ψύξης και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Η προμήθεια της Κυπριακής αγοράς με προϊόντα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας αποτελεί στόχο της εταιρείας και για το λόγο αυτό αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με μεγάλες και αναγνωρισμένες εταιρείες στο χώρο, μερικές από τις οποίες είναι:

 • BRÖTJΕ HEIZUNG  Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του τομέα θέρμανσης στη Γερμανία. Κατασκευάζει θερμαντικά σώματα και λέβητες αερίου από το 1925.  Η εταιρεία BRÖTJE ανήκει στον όμιλο BDR Thermea, ένα από τα πιο σημαντικά και δυναμικά εταιρικά σχήματα του τομέα θέρμανσης στην Ευρώπη.
 • FONDITAL Spa  Ιταλικό εργοστάσιο με περισσότερα από 40 χρόνια εξειδίκευσης στην κατασκευή θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου. Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα της θέρμανσης στη Ιταλία καθώς και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες στις οπόιες πλέον εδρεύει.  Η εταιρεία ανήκει στον όμιλο SILMAR, ο οποίος είναι από τους σημαντικότερους ομίλους παγκοσμίως στους τομείς των υδραυλικών και της θέρμανσης.
 • GRANT UK  Εταιρεία κατασκευής λέβητων πετρελαίου με ενσωματομένο καυστήρα χαμηλών ρύπων. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε συστημάτα θέρμανσης/παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για οικιακή και βιομηχανική χρήση με έμφαση την ελαχιστοποίηση των κόστων συντήρησης και εγκατάστασης.
 • GOLAN PLASTIC PRODUCTS   Εργοστάσο με περισσότερο από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή εύκαμπτων σωλήνων από δικτυωμένο πολυαιθυλένιο (PEX) με την εμπορική ονομασία PEXGOL και MULTIGOL. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές και καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που κατασκευάζει  σωλήνες PEX σε διάμετρο έως και 730 mm.
 • BAXI Spa  Κατασκευαστής υψηλής απόδοσης λεβήτων συμπήκνωσης θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης αερίου. Ανήκει στον όμιλο BDR Thermea, ένα από τα πιο σημαντικά και δυναμικά εταιρικά σχήματα του τομέα θέρμανσης στην Ευρώπη.
 • MAXA   Ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής υψηλής απόδοσης προϊόντων θέρμανσης και ψύξης όπως αντλίες θερμότητας (heat pumps) αέρα/νερού για οικιακή και βιομηχανική χρήση και τοπικές κλιματιστικές μονάδες με στοιχείο νερού (fan coil units).
 • KYUNGDONG BOILER LTD   Εταιρεία κατασκευής συστημάτων θέρμανσης/παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για οικιακή και βιομηχανική χρήση με την επωνυμία SATURN. Η εταιρεία παρέχει συνεχώς υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και στην εξοικονόμηση ενέργειας.
 • CALPAK  Ελληνική εταιρία με υψηλής ποιότητας συστήματα ηλιακής θερμικής ενέργειας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1976 από την BP (British Petroleum) και διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ηλιακών συλλεκτών και δοχείων ζεστού νερού.
 • SIEMENS  Όμιλος εταιρειών οι οποίες προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες με άριστες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές. Διαθέτει μία πλήρη σειρά καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων για συστήματα ελέγχου και εποπτείας των εγκαταστάσεων θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού, καθώς και αυτοματισμούς κτιρίων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε αυτόν τον τομέα καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία.
 • LUXOR Spa  Ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής υλικών θέρμανσης, όπως διανομέων ενδοδαπέδιας θέρμανσης, διανομέων κρύου και ζεστού νερού χρήσης, διακόπτων σωμάτων, βαλβίδων και εξαρτημάτων σύσφιξης για όλων των ειδών σωλήνες, και εύκαμπτων σωλήνων υδραυλικών.
 • VALSIR SpA  Ιταλικό εργοστάσιο και πρωτοπόρος σε συστήματα σωληνώσεων μέλος του ομίλου SILMAR. Με πάνω από 25 έτη δραστηριότητας, η VALSIR προσφέρει προηγμένα συστήματα κτιριακής αποχέτευσης και συστημάτων διαχείρισης αποβλήτων.
 • WILO-SALMSON (WILO SE)  Γερμανική εταιρεία και κορυφαίος κατασκευαστής ολοκληρωμένων λύσεων σε συστήματα άντλησης νερού στους τομείς της θέρμανσης, κλιματισμού, ψύξης, παροχής νερού, άρδευσης και ύδρευσης, αποστράγγισης, πυρόσβεσης, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και για βιολογικούς καθαρισμούς. Η WILO SE είναι η διαχειρίστρια εταιρεία του WILO group αποτέλεσμα της συγχώνευσης μεταξύ των ομίλων Wilo-Salmson AG και Wilo GmbH
 • Reflex Winkelmann GmbH Εταιρεία κατασκευής δοχείων διαστολής και πιέσεως, συστημάτων ελέγχου πίεσης και πλήρωσης / εξαέρωσης κλειστών κυκλωμάτων θέρμανσης και κλιματισμού.
 • Oran Konor Κατασκευαστής εναλλακτών θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, θέρμανσης κολυμβητικών δεξαμενών, ηλιακών συστημάτων, συστημάτων κλιματισμού, και ανάκτησης ενέργειας.
 • TREVI Engineering s.r.l. Κατασκευαστής ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου αντλιών πίεσης και πιεστικών συγκροτημάτων.
 • BOILERNOVA Srl  Ιταλικός κατασκευαστής με πολύπειρη εξειδίκευση σε δοχεία αποθήκευσης ζεστού νερού. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη γκάμα θερμοδοχείων για ικανότητα προσαρμογής σε κάθε είδους σύστημα.
 • FORAS S.p.A. Ιταλικό εργοστάσιο που ειδικεύεται στον τομέα κατασκευής και διάθεσης αντλιών πίεσης νερού και πιεστικών συστημάτων καθώς επίσης και υποβρύχιων αντλιών πίεσης νερού και αποστράγγισης ομβρίων υδάτων.
 • HALM  Γερμανικός κατασκευαστής αντλιών θέρμανσης μέλος του Αμερικάνικου ομίλου τεχνολογίας ρευστών ARMSTRONG.
 • SOPREMA Group  Όμιλος εταιριών με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρία σε προϊόντα στεγανοποίησης. Ο όμιλος εξειδικεύεται στην παραγωγή ευρείας γκάμας μονωτικών σανίδων διογκωμένης πολυστερίνης ειδικά θερμοδιαμορφωμένες για σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης όπως την επωνυμία PAVIFLOOR.
 • FENIX Trading s.r.o.  Τσέχικη κατασκευαστής η οποία ειδικέυεται κυρίως στην παραγωγή ηλεκτρικών καλωδίων και πλεγμάτων καλωδίων για θέρμανση με την επωνυμία Ecofloor, ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα και ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα από μάρμαρο και γυαλλί.
 • Tiemme Raccorderie S.p.A.  Διεθνής κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ενός ευρέους φάσματος εξαρτημάτων και συστημάτων στον τομέα της θέρμανσης και των υδραυλικών.
 • Walraven B.V.  Διεθνής κατασκευαστής που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση καινοτόμων προϊόντων στους τομείς των συστημάτων στήριξης, των συστημάτων πυροπροστασίας και των συστημάτων υγιεινής. Στο παρόν στάδιο ο Όμιλος Walraven αποτελείται από 20 εταιρείες.
 • K-AQUA GmbH  Γερμανικό εργοστάσιο σωλήνων και εξαρτημάτων πολυπροπυλενίου PP-R/PP-RCT (3ης γενιάς K-fiber) πιστοποιημένες για χρήση με πόσιμο ζεστό και κρύο νερό.
 • LOVATO Spa  Ιταλική εταιρεία με περισσότερα από 45 χρόνια εξειδίκευση στην κατασκευή ηλιακών σταθμών (solar station) και σταθμών παραγωγής φρέσκου νερού (domestic hot water production modules).

Η εταιρεία AGV KLIMACONTROL LTD διαθέτει ιδιόκτητο κατάστημα εμβαδού 850m2 στη Λευκωσία στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, κατάστημα άμεσης εξυπηρέτησης, εκθεσιακός χώρος και αποθηκευτικός χώρος. Διαθέτει επίσης μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου με συνολικές εγκαταστάσεις 4,100m2 Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 15 υπαλλήλους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι πελατοκεντρική. Στόχος της είναι η άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχοντας τους προϊόντα και ολοκληρωμένα συστήματα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές συνοδευόμενα πάντοτε από εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου υποστήριξη.

Η μεγάλη και διαρκής επάρκεια αποθεμάτων (stock) των προϊόντων της, η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει και η συνεχής υποστήριξη τους έχουν ως αποτέλεσμα να την εμπιστεύεται ένας μεγάλος αριθμός πελατών.

Η πολυετής πείρα, το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της, η άμεση και υπεύθυνη επικοινωνία, η παροχή τεχνικών λύσεων και εξειδικευμένων προτάσεων την έχουν φέρει σε ηγετική θέση στην Κυπριακή αγορά ώστε σήμερα η εταιρεία να θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες στους τομείς της δραστηριότητας της, εξασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες της μέγιστη ικανοποίηση και σιγουριά.

Η εταιρεία, μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών της.

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine