» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ PEXGOL

ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ PEXGOL


Γιατί σωλήνες PEX:

Οι σωλήνες PEXGOL™ δικαιολογημένα θεωρούνται ως οι σωλήνες "υψηλής τεχνολογίας" της βιομηχανίας. Οι βελτιωμένες τους ιδιότητες, όπως η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, η αντοχή σε σκληρές συνθήκες, η αντοχή στη φθορά καθώς  και η εξαιρετική μακροχρόνια ανθεκτικότητα τους, έχουν φέρει επανάσταση στις εφαρμογές για οικιακής χρήση, για χρήση σε έργα υποδομών, στη βιομηχανία, στη μεταφορά λυμάτων, στην άντληση νερού και σε πολλές άλλες εφαρμογές.
Η χρήση των σωλήνων PEXGOL σε βιομηχανικές και μεταλλευτικές εφαρμογές σε όλο τον κόσμο αυξάνεται συνεχώς λόγω των προφανών πλεονεκτημάτων των σωλήνων PEXGOL.

Οι σωλήνες PEXGOL έχουν εγκατασταθεί σε περισσότερες από μισό εκατομμύριο σπίτια και διαμερίσματα, καθώς και σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και κτιριακά συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο.
Οι σωλήνες PEXGOL PEX είναι ειδικές πλαστικές σωλήνες από δικτυωμένο πολυαιθυλένιο (ΡΕΧ) σε ένα ευρύ φάσμα διαμέτρων και κατηγοριών, με εξωτερική διάμετρο που φτάνει μέχρι τα 730 mm η οποία είναι η μεγαλύτερη διάμετρος σωλήνα PEX που διατίθεται στην παγκόσμια αγορά.
Οι σωλήνες PEXGOL PEX, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δίκτυα πόσιμου νερού, συστήματα θέρμανσης και συστήματα μεταφοράς ζεστού νερού ενώ ενδύκνυται και η χρήση τους σε διάφορες βιομηχανίες όπως είναι η μεταφορά διαβρωτικών υγρών, υγρών αποστράγγισης και λυμάτων. Η αντιδιαβρωτική αντοχή τους τις κάνει ιδανικές στη μεταφορά βαρέων υγρών και χημικών.

Διεθνής Πιστοποιήσεις:
Η Golan Plastic Products διατηρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές και ποιότητα. Οι σωλήνες PEXGOL™ και MULTYGOL™ έχουν εγκριθεί από πολλά διεθνή ινστιτούτα τυποποίησης και έλεγχου και έχουν εγκριθεί για χρήση σε δίκτυα πόσιμου νερού και συστήματα σωληνώσεων για φυσικό αέριο, χημικά και λειαντικά υλικά.
Η διαδικασία παραγωγής της Golan Plastic Products εποπτεύεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς τυποποίησης και η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το αναγνωρισμένου κύρους πιστοποιητικό ISO-9001:2008. Οι σωλήνες PEXGOL παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 16892/16893 και έχουν εγκριθεί και πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από τα ακόλουθα ινστιτούτα DVGW, SKZ (Γερμανίας), NSF, ICC (ΗΠΑ), SAI GLOBAL (Αυστραλίας), AENOR (Ισπανίας).

Υλικό και Ιδιότητες:
Οι σωλήνες PEXGOL κατασκευάζονται από ρητίνη πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) υψηλού μοριακού βάρους (HMW). Η ρητίνη πολυαιθυλενίου (ΡΕ) αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό αλυσίδων από άτομα άνθρακα με δύο άτομα υδρογόνου που συνδέονται στο κάθε άτομο άνθρακος.
Η διαδικασία της δικτύωσης αφαιρεί τα δύο άτομα υδρογόνου και δημιουργεί ελεύθερες συνδέσεις. Τα ελεύθερα άτομα άνθρακα συνδέονται μεταξύ των μορίων για να σχηματίσουν μια τρισδιάτατη δομή (PEX). Το υλικό περνά από χημική διαδικασία εφαρμογής υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας, δημιουργώντας συνδέσεις μεταξύ των μορίων άνθρακα από παρακείμενες αλυσίδες ατόμων πολυαιθυλενίου (PE), καθιστώντας ένα πολύπλοκο δίκτυο συνδεδεμένων μορίων.
Αυτό βελτιώνει τις ιδιότητες του πολυαιθυλενίου, ενισχύοντας τη χημική ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα  του. Οι σωλήνες PEX είναι σχεδιασμένες για λειτουργία σε πίεση μέχρι 24 bar και αντοχή σε θερμοκρασίες μέχρι 110°C, αλλά μπορούν επίσης να αντέξουν σε εκτινάξεις της θερμοκρασίας έως 120°C.

Οι μεθόδοι δικτύωσης στις σωλήνες PEXGOL™ PEX είναι οι ακόλουθες:
  • Μέθοδος οργανικών υπεροξειδίων, PEX-a
  • Μέθοδος ακτινοβολίας (δέσμη ηλεκτρονίων), PEX-c

Πλεονεκτήματα σωλήνων PEXGOL:
  • Αντοχή σε θερμοκρασία έως και 110°C 
  • Σχεδιασμένο για ελάχιστη διάρκεια ζωής 50 χρόνων
  • Εξαιρετική αντοχή στην τριβή
  • Εξαίσια χημική αντοχή
  • Υψηλή αντίσταση στη διάβρωση
  • Χαμηλή απώλεια πίεσης
  • Υψηλή ελαστικότητα
  • Πολύ λεία εσωτερική επιφάνεια


 
PEXGOL PIPE IN PIPE
PEX-A PiP
PEX-A OB PiP
PEX-C PiP
PEX-C OB PiP
Περισσότερα

PEXGOL PIPE
PEX-C
PEX-C OB
Περισσότερα

PEXGOL PIPES
PEX-A
Περισσότερα

MULTYGOL MULTILAYER PIPE
PEX-AL-PEX
PEX-AL-PEX PiP
Περισσότερα

MULTYGOL MULTILAYER PIPES
PEX-AL-PEX ΠΡΟΜΟΝΩΜΕΝΟ
Περισσότερα

MULTYGOL MULTILAYER GAS PIPES
PEX-AL-PEX ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟ
Περισσότερα

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine