» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ PEXGOL

ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ PEXGOL

PEXGOL PIPE IN PIPE


Ποιότητα Εγκατάστασης
Το σύστημα διασωλήνωσης PEXGOL Pipe in Pipe (σωλήνας εντός σωλήνα) είναι ιδανικό για δίκτυα παροχής ζεστών και κρύων νερών χρήσης, δίκτυα παροχής πόσιμου νερού, δίκτυα θέρμανσης με θερμαντικά σώματα και άλλα. Επίσης το σύστημα δεν σκουριάζει εσωτερικά και εξωτερικά και απωθεί την επικάθιση αλάτων στα τοιχώματα του και την δημιουργία πέτρας.IM001296.JPG

Xωρίς σπασίματα και ζημιές
Σωλήνες οι οποίες διαπερνούν τα ακριβότερα σημεία των κτιρίων όπως: κουζίνες, μπάνια και τουαλέτες μπορούν να επιδιορθωθούν σε περίπτωση μηχανικής βλάβης χωρίς να γίνουν ζημιές, σπασίματα τοίχων και πατωμάτων. Απλά αντικαταστήστε τον σωλήνα PEXGOL με νέο αφαιρώντας τον κατεστραμμένο από το φουρέλλι. Η αντικατάσταση γίνεται πολύ εύκολα με την χρήση εξωλκέα αντικατάστασης.

Πάντα καθαρότερο νερό...
Χρησιμοποιώντας τους σωλήνες PEXGOL θα δείτε την διαφορά - καθαρότερο νερό για καλύτερη ποιότητα ζωής!pexgol-plumbing2.jpg

Γρηγορότερη και καλαίσθητη εγκατάσταση
Η απλότητα του συστήματος (σωλήνας εντός σωλήνα) σημαίνει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση μέσα σε λιγότερο από το μισό χρόνο που θα χρειαστείτε με οποιοδήποτε άλλο σύστημα.

Χωρίς την ανάγκη μόνωσης
Η σωλήνα PEXGOL από μόνη της έχει πολύ χαμηλή θερμική αγωγιμότητα και ο αέρας ο οποίος εγκλωβίζεται μεταξύ του σωλήνα και του φουρελιού αυξάνει σημαντικά τον βαθμό της μόνωσης και παρέχει πολύ ικανοποιητική θερμομόνωση.

Πάνω από 50 χρόνια πείρα, 10 χρόνια εγγύηση
plumbing.jpg

Η Golan Plastic Products με προϊστορία πέραν των 50 χρόνων κατασκευής και διάθεσης σωλήνων δικτυωμένου πολυαιθυλενίου άριστης ποιότητας, σε Ευρώπη, ΗΠΑ και εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες οι οποίες ζουν στην άνεση και χωρίς να ανησυχούν, χάρη στο αξιόπιστο σύστημα σωλήνα εντός σωλήνα (pipe in pipe), το οποίο πληρεί όλες τις Ευρωπαϊκές και διεθνής προδιαγραφές.
Οι σωλήνες Pexgol είναι δεκτές και συνεχώς ελέγχονται από διάφορα διεθνή ινστιτούτα προδιαγραφών. Το σύστημα επιβεβαίωσης ποιότητας της Golan Plastic Products είναι δεκτό και συνεχώς ελέγχεται από το ινστιτούτο προδιαγραφών του Ισραήλ.
Το σύστημα σωλήνα εντός σωλήνα (pipe in pipe) καλύπτεται από 10 ετή εγγύηση από ανεξάρτητο διεθνή ασφαλιστικό οργανισμό.

Άμεσα διαθέσιμα μεγέθη σωλήνων:Όλες οι σωλήνες έχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (uv-protected).


Προηγούμενο: PEXGOL PIPE
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine